F1 hírek

Csou rajtbalesete a Brit Nagydíjról. Vettel szerint az F1 jobbá tehetné a világot A német szerint a Formula-1-nek nem kellene teljesen elektromossá válnia mert a csúcskategória szükségletei nem azonosak a mindennapokéival azonban az F1-nek komoly felelőssége lehet a jövő kapcsán.


Pin On Formula1

A spanyol összességében elégedett.

. Drámai első kör újabb Ferrari-baki és Schumacher első pontjai. Kedvelt vadászterületén vetne véget a nyeretlenségi sorozatának Charles Leclerc a hétvégén. Sainz hitetlenkedő nevetése mindent elárult a meglepettségéről.

Zárt az élen a Formula1-es Brit Nagydíj egyetlen értékelhető szabadedzésén hiszen az elsőn a felemás időjárás okán a mezőny fele mért kört sem teljesített. Ecclestone Putyinról nyilatkozott az F1 közleményben reagált A Forma-1 korábbi tulajdonosa Bernie Ecclestone arról nyilatkozott hogy az orosz elnök Vlagyimir Putyin egy első osztályú személy aki azt gondolta hogy a helyes dolgot teszi Oroszország érdekében nem sokkal később a Forma-1 egy. Forma-1 Brit Nagydíj Hírek.

Főnöke el sem hitte mit művel Verstappen Perez. Bottas és Sainz voltak a leggyorsabbak a. Sainz az új sztár Leclerc dühös Hamilton oroszlán.

Bottas nyerte az eső mosta szabadedzést. Úgy hogy tisztán csináltad mint egy Smooth operator utalt Sainz egyik becenevére. Nem akarom hogy a csalódot.

Így forgott meg Max Verstappen a kaotikus brit kvalifikáción videó. Legfrissebb versenyeredmények hírek és elemzések. Leclerc motorgondok miatt maradt le.

A bokszutca nyitás előtt már szemerkélt az első. 2 days agoRiccardo Adaminak volt válasza. Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a Forma-1-es Brit Nagydíj amelyet Carlos Sainz kezdhet meg az élről majd Red Bull Ferrari Red Bull sorminta jön íme a rajtrács.

Hiszek a bajnoki sikerben. Dátum Futam Körök száma Versenytáv. Talán mi jobban feltekertük a motort Vettel pénteki gondjai vasárnap visszaüthetnek Russell elismerően nyilatkozott Verstappenről.

Az idény során már többször is közel állt ahhoz hogy megszerezze F1-es pályafutása első pole-ját ám hogy éppen ezen az esős. A Mercedes két autója gurult elsőként a pályára. Ezt látta Gasly Bottas a közönség és a helikopter Csou balesetéből videók.

Sainz az új sztár Leclerc dühös Hamilton oroszlán. Az FIA egy rövid közleményben tájékoztatott a Brit Nagydíj rajtjánál rémisztő balesetet szenvedő pilóta állapotáról. Javult a Mercedes Hamilton elégedett F1.

Forma-1 MotoGP WTCC WEC Formula E és más versenyszériák. Ahogy 2 órára váltott a lámpa egyre erőteljesebben kezdett esni az eső. Forma1 hírek a legfrissebb hírek a forma1 világából.

Leclerc ezért nem állt ki kereket cserélni. Közülük Csou Kuan-jü balesete volt a legijesztőbb a kínai pilóta Alfa Romeója ugyanis még a gumifalat is átugrotta. Vizes vb 2022 úszás Forma1.

Ezt hogy csináltam Sainz elmagyarázta miért nem számolt a pole-lal A Mercedes Bakuban bajba kerülhetett volna a pattogása miatt Gumimelegítő piruett. Feltartás nélkül jobb is lehetett volna F1. Azt írták Csout egészségesnek nyilvánították és kiengedték a kórházból tehát szerencsére ijedtséggel megúszta a felborulást.

Ha még gyorsabban. Nem sok esélye volt arra hogy dobogón végezzen. Jól vagyok a glória megment.

Élen a Ferrari nyomában a. F1 hírek M4 Sport. Charles Leclerc hiába vezette a Brit nagydíjat.

Drámai első kör újabb Ferrari-baki. A friss hírek szerint Nelson Piquet-t kitiltották az F1-es paddockból. Kulcsfontosságúnak érzi a következő négy versenyt a bajnoki győzelemben és a.

Folyamatossan frissülő Forma1 hírek f1 hírek világbajnokság. Sainz szerint nagyon szoros időmérő várható ma Silverstone-ban Norris. A Mercedes Bakuban bajba kerülhetett volna a pattogása miatt.

Alonso már dörzsöli a tenyerét esős időmérő várható a Brit Nagydíjon Ferrari-első sort vár de a versenyen meglepetést okozhat a Mercedes Ekkor lesz az F1-es időmérő Silverstone-ban Hamilton lett a legtöbbet adományozó sportoló Russell. Bejelentették pilótacsere a Red Bullnál Q3-as szenzáció a lesajnált Latifitől Horner. Drámai első kör újabb Ferrari-baki és Schumacher első pontjai.

Nagyon fontos négy verseny jön. Hamilton kerékcseréjét elrontották 3452 Lewis Hamilton dolgát csapata nehezítette kerékcseréjében majd 15 másodperc maradt így a brit világbajnok a Ferrarik mögé jött vissza lemaradása 4 másodperc volt. Az első szabadedzés magyar idő szerint 1400 órakor kezdődött.

2 days agoHatalmas balesettel vette kezdetét a Formula1-es Brit Nagydíj amelyet hamar félbe kellett szakítani miután többen kiestek. Amit óriási szerencséjére és a modern F1-es autók biztonságának köszönhetően sértetlenül megúszott. Legyen Ön az első.

2 days ago Formula 1 F1 July 3 2022. Hihetetlen versenyző nem hibázik F1. Üzemmeleg gumikkal még a Ferrariknál is gyorsabbak voltunk F1 Brit nagydíj.

Charles Leclerc szinte egyedüliként kint maradt. Még senki sem szólt hozzá. Ezt látta Gasly Bottas a közönség és a helikopter Csou balesetéből videók.

Mattia Binotto elárulta hogy miért döntöttek a kint maradáson. Javult a Mercedes Hamilton elégedett F1. Íme a 2022-es F1-es Brit Nagydíj rajtrácsa Sainz először pole-ban Verstappen és Leclerc egymás mellett.

2 days agoÚj hírek a kínai pilóta állapotáról. A Ferrari csak Carlos Sainz autóján cseréltek kereket.


Pin On Formule 1


Pin On F1


Gp Live Hu Forma 1 Es Nem Csak Forma 1 Stock Car Formula Um Automobilismo


Maradhat Es Erosithet Az F1 Ben A Renault Efpluszegy Carros Veiculos Auto


Pin By Levi On O P E N W H E E L Racing Formula 1 Open Wheel Racing


Repost Sochiautodrom F1 Formula1 Formulaone Cantw08 F12017 Please Welcome Mercedes W08 According To Both Racers The Mercedes Gp Mercedes Mercedes Amg


Pin En Formula 1


Five Bold Predictions For The 2020 F1 Season Formula 1 F1 Season Formula 1 What Is Set


Micheal Schumacher Benetton Renault B195 F1 1995 British Gp Silverstone Benetton Formula Racing Formula 1 Car


Pin On F1 Model Cars


Mclaren Mclarenf1 Twitter Mclaren Maclaren Cars Formula 1


Red Rc Rc Car News Roche Rapide F1 Evo 1 10th Formula Car Kit Rc Cars Car Kit Cars


فورمولا واحد موقع ويلز Renault Sport F1 New Renault


Pin On Formula 1


Pete Gill On Twitter Formula 1 Car Force India Formula 1


Pin On Ferarri


Gp Live Hu Igy Nezhet Ki Az Uj Amerikai F1 Es Csapat Festese Nagyon Utos Lenne Formula 1 Haas F1 Team Concept Cars


Williams Racing On Twitter Carro De Formula 1 Foto Twitter Temporadas


2014 Test In Abu Dhabi With Marcus Ericsson Sauber F1 Team Also Follow Our Our Board News From The Race Track F1 Sauberf1t Race Track Racing F1 Racing

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel